SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Innebandyklubb
Innebandy
F11
Spännande SM-final i Avicii arena
2023-04-25 20:05

I lördags åkte laget till Avicii arena för att se SM-finalen mellan Team Thorengruppen och Pixbo. Vi hann även med Fun zone och pizzalunch!

Vi samlades redan på förmiddagen vid Ica i Kyrkbyn och satte sedan iväg i fyra bilar in mot stan och Avicii arena. Det var ett taggat lag som omedelbart gav sig i kast med de olika utmaningarna i Fun zone - speed shooting, hinderbana med boll och att pricka med en innebandyboll in i en tvättmaskin(!). Inte helt lätt, skulle det visa sig!

Sedan var det dags för pizzalunch innan vi bänkade oss i arenan. Det var en väldigt spännande match mellan Team Thorengruppen, seriesegraren från Umeå, och Pixbo från Mölnlycke. Efter några extremt rafflande slutminuter, där Pixbo tog ut målvakten, kunde Team Thorengruppen ta hem SM-bucklan. Alla Thorengruppens fyra mål gjordes av systrarna Kauppi - imponerande!

Nu ser vi fram emot besöket på Grönan med laget den 5 maj!


Nyhetsarkiv
Gott Nytt Innebandy År2023-01-08 13:09