SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Innebandyklubb
Innebandy
P13
Seriestart!
2023-09-28 16:54

Nu har vi avverkat tre träningsmatcher (en mot Vallentuna och två mot Täby FC), båda är lag som spelar i de serier vi kommer att spela under säsongen, så det var bra värdemätare inför seriestarten. Baserat på hur matcherna såg ut är vår fortsatta förhoppning att vi har anmält oss till serier som är rätt för våra killar. Vår målsättning är inte att vinna alla matcher under säsongen utan att ha en jämn fördelning av vinst, förlust och oavgjorda.

 

I helgen drar serien igång, med hemmamatch mot Ackers på lördag och bortamatch mot Vallentuna på söndag.

 

När vi pratar med killarna inför match kommer vi inte att fokusera på i vilken serie vi spelar, utan vår inställning är att alla matcher är svåra. Detta för att det inte ska bli så mycket fokus på om man spelar med "svår-laget" eller inte. Vi vill inte riskera att killarna tror att det räcker med att bara ställa in skorna på plan för att vinna. Det är respektlöst både mot de egna spelarna men även motståndarna, och det är så man förlorar en match på förhand.

 

Nu kör vi, forza Frej!!

 

//Ledarna


Nyhetsarkiv
Nu är säsongen igång2023-11-06 13:20
Seriestart!2023-09-28 16:54
Ny säsong2023-09-11 11:05