IK Frej Täby Innebandyklubb
Innebandy
Välkommen till P2013/P2014 lagsida

Hej.

Vi kommer att träna på söndagar klockan 15:15 samt tisdagar 18:15 under säsongen 23/24.

Alla killar födda 2013 och 2014 är välkomna att vara med. Är ert barn intresserat hittar ni kontaktuppgifter under "Kontakt".

Tack för denna säsong!
2024-05-21 20:23

Det har varit en fantastisk säsong, med massor av träningar med övningar, zorrostraffar, sifferboll, träningsmatcher, seriespel och cupspel. Vi ledare vill tacka för denna säsong och ser fram emot kommande säsong, där vi kommer få nya ledare och nya lagkamrater att träna med.

Ni är helt fantastiska killar att ha förmånen att träna!

Njut nu av sommaren, ät glass, bada och spela fotboll.
Glöm inte att det är bara 227 dagar kvar till Storvretacupen :).

Cup 5/5
2024-02-01 19:20

Det här med cup verkade ju killarna gilla :), så vi tänker att vi avslutar säsongen med en cup. Den här gången tänker vi oss Älvsjöcupen. Den spelas i ett antal hallar söder om söder (t.ex. Farsta, Bandhagen, Hägersten och Skärholmen) den 5/5, utan slutspel, för P13.

Den här cupen kommer att bli en pay-and-play-cup, eftersom vi redan använt alla cuppengar från klubben denna säsong. Exakt summa kommer att framgå i kallelsen när vi skickar ut den inom kort.

Vårsäsong 2024
2024-01-18 20:43

Tack alla för en fantastisk cup i Uppsala! Storvretacupen blev exakt så lyckad som vi ledare hoppades på.

Nu har vårsäsongen dragit igång. Det märks att killarna gnuggade många matcher i Storvreta, för det märks skillnad i hur de spelar med varandra jämfört med i höstas. Mycket roligt att se! Vi har fått nya motståndare i våra båda serier och vi ser fram emot alla matcher.

Under våren kommer vi att bjuda in spelare från A-laget för att komma ner och hjälpa till på träningar, visa olika tekniker och ge tips och trix till våra killar. Först ut (23/1) är Wille som är en av tre målvakter i A-laget. Wille började spela innebandy 2009 och spelade sin första match med A-laget 2018. Wille och jag är supertaggade på att få möjlighet att fokusera extra mycket på målvakterna!

Vi återkommer med mer info om när vi har möjlighet till besök av några utespelare från A-laget.

Eftersom vårserierna slutar redan i mars kommer vi att titta på vilka lag vi kan spela träningsmatcher mot så att inte innebandysäsongen tar slut allt för tidigt.

//Ledarna via Angelica

God Jul!!
2023-12-21 17:40

Tack för den här hösten!! Ett sammansvetsad gäng som har tagit stora utvecklingskliv denna höst, så roligt att se!!

Nu har vi alla förtjänat lite julvila och sedan laddar vi upp inför Storvreta. Matcherna ligger i kalendern, men eftersom vi har skickat kallelser på respektive match så syns nog bara de matcher spelarna är kallade till, dvs bara för det laget de spelar i. Målsättningen är att vi ska titta på det lag som spelar så att vi har en stark Frej-klack på läktaren.

Vi passar även på att tacka Åsa för hennes tid som ledare, efter Storvreta kommer hon att kliva över på andra sidan sargen och vara en av publiken.

God Jul och Gott Nytt År!

Storvretacup närmar sig
2023-12-08 09:54

Tack alla för en fantastisk interncup! Så kul att så många killar ville vara med och spela matcher med mixade lag. Den spontana lunchmatchen mot killarna i A-laget såg mycket uppskattad ut!

Om drygt en vecka har vi julavslutning med sedvanlig match mot föräldrarna. Vi uppmanar föräldrarna att leta fram sina klubbor i förrådet och värma upp ordentligt, i år blir det en tuff match mot killarna :).

Efter uppehåll för jul och nyår så är det äntligen dags att åka till Uppsala och spela Storvretacup. Det är över 500 lag anmälda till 2024 års upplaga av cupen. Det är inte bara lag från Sverige som kommer, även lag från Storbritannien, Kenya, USA, Tjeckien, Schweiz, Polen, Lettland, Singapore, Finland (23 anmälda lag!!) och Ukraina kommer att spela.

Förutom P13 kommer IK Frej även att representeras av P11 och vi hoppas att det kommer finnas möjlighet att heja på någon av deras matcher, när spelschemat kommer i mitten på december så får vi se om det är möjligt.

Nu fokuserar vi på de tre återstående seriematcherna innan jul.

Spelschemat för vårens matcher kommer vi att lägga ut så fort de är publicerade.