SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Innebandyklubb
Innebandy
P13
Välkommen till P2013 lagsida

Hej.

 

Vi kommer att träna på söndagar klockan 15:15 samt tisdagar 18:15 under säsongen 23/24.

 

Alla killar födda 2013 och 2014 är välkomna att vara med. Är ert barn intresserat hittar ni kontaktuppgifter under "Kontakt".

Nu är säsongen igång
2023-11-06 13:20

Efter ett litet kortare speluppehåll för båda lagen under sista helgen på höstlovet drar nu seriespelet igång igen till helgen. Nu kommer det att vara två matcher varje helg ända till andra advent (med reservation för eventuella matchflytter), så det är många matcher att se fram emot.

 

För er som inte kan få nog av innebandy så kommer TV4 att sända för-VM nu i helgen. Sveriges herrar möter Schweiz, Tjeckien och Finland. Det kan blir riktigt fina matcher att titta på!

 

https://innebandy.se/nyheter/tv4-sander-sveriges-matcher-i-for-vm-se-herrlandslaget-kostnadsfritt

 

Vi ses på träningarna och fotograferingen på onsdag!

 

//Ledarna

Seriestart!
2023-09-28 16:54

Nu har vi avverkat tre träningsmatcher (en mot Vallentuna och två mot Täby FC), båda är lag som spelar i de serier vi kommer att spela under säsongen, så det var bra värdemätare inför seriestarten. Baserat på hur matcherna såg ut är vår fortsatta förhoppning att vi har anmält oss till serier som är rätt för våra killar. Vår målsättning är inte att vinna alla matcher under säsongen utan att ha en jämn fördelning av vinst, förlust och oavgjorda.

 

I helgen drar serien igång, med hemmamatch mot Ackers på lördag och bortamatch mot Vallentuna på söndag.

 

När vi pratar med killarna inför match kommer vi inte att fokusera på i vilken serie vi spelar, utan vår inställning är att alla matcher är svåra. Detta för att det inte ska bli så mycket fokus på om man spelar med "svår-laget" eller inte. Vi vill inte riskera att killarna tror att det räcker med att bara ställa in skorna på plan för att vinna. Det är respektlöst både mot de egna spelarna men även motståndarna, och det är så man förlorar en match på förhand.

 

Nu kör vi, forza Frej!!

 

//Ledarna

Ny säsong
2023-09-11 11:05

Äntligen är vi igång med innebandyn igen :).

 

Även i år kommer vi att ha lag i två olika serier, vi har anmält oss till medellätt och medelsvår. Vår förhoppning är vi kommer att få en blandning av segrar, förluster och oavgjorda matcher.

 

Vi spelar vår första match 30/9 och innan dess håller vi på att planera in träningsmatcher så vi får en chans att möta andra lag i våra kommande serier för att få en värdemätare innan serierna startar.

 

//Ledarna